Nabeschouwing Sunderland - Gillingham (4-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 19 februari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het dinsdag 19 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Gillingham (4-2)

Het League One duel tussen Sunderland en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sunderland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Cattermole. Gillingham kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Eaves, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 10e minuut zette T. Flanagan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Hanlan de 2-2 maakte voor Gillingham. In de 66e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Sunderland speler W. Grigg. In de 77e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Sunderland speler A. McGeady.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matt Donohue en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Gillingham 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Cattermole Sunderland 1-0
6' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 1-1
10' Doelpunt Sunderland Doelpunt T. Flanagan Sunderland 2-1
18' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor C. Maguire Sunderland
34' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor G. Burke Gillingham
40' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan Gillingham 2-2
54' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Honeyman Sunderland
59' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
65' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor Leonardo Lopes Gillingham
66' Penalty Sunderland Penalty W. Grigg Sunderland 3-2
68' Wissel Gillingham Wissel R. Charles-Cook voor Leonardo Lopes Gillingham
68' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Dunne Sunderland
74' Wissel Gillingham Wissel E. List voor D. Oldaker Gillingham
77' Penalty Sunderland Penalty A. McGeady Sunderland 4-2
85' Wissel Sunderland Wissel D. McGeouch voor G. Leadbitter Sunderland
89' Wissel Sunderland Wissel M. Power voor L. Cattermole Sunderland
90' Wissel Gillingham Wissel D. Parrett voor G. Burke Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Gillingham
Opstellingen Sunderland - Gillingham
De opstellingen van Sunderland en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.