Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Rochdale (3-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Rochdale (3-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Morris, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akinfenwa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee F. Onyedinma zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Rochdale 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Morris Wycombe Wanderers 1-0
28' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor K. Ntlhe Rochdale
41' Wissel Rochdale Wissel A. Cannon voor K. Ntlhe Rochdale
54' Wissel Rochdale Wissel A. Wilbraham voor J. Williams Rochdale
64' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Dooley Rochdale
67' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 2-0
68' Wissel Rochdale Wissel B. Inman voor J. Williams Rochdale
72' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma Wycombe Wanderers 3-0
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel M. Bean voor C. Thompson Wycombe Wanderers
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Rochdale
Opstellingen Wycombe Wanderers - Rochdale
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Rochdale

Wycombe Wanderers en Rochdale treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brett Huxtable en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Rochdale in de League One vond plaats op 21 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wycombe Wanderers als Rochdale wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Rochdale 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 17e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 16e plaats.