Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Port Vale (2-2) || League One 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 1 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Port Vale (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Port Vale geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Mehmeti. Port Vale kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Wilson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette L. Wing zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Conlon de 2-2 maakte voor Port Vale. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wycombe Wanderers - Port Vale 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van J. McCarthy Wycombe Wanderers 1-0
46' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor S. Robinson Port Vale
52' Doelpunt Port Vale Doelpunt J. Wilson Port Vale 1-1
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Grimmer voor C. Forino-Joseph Wycombe Wanderers
61' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt L. Wing Wycombe Wanderers 2-1
71' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
74' Wissel Port Vale Wissel D. Butterworth voor S. Robinson Port Vale
74' Wissel Port Vale Wissel A. Odubeko voor J. Wilson Port Vale
77' Doelpunt Port Vale Doelpunt T. Conlon met assist van M. Benning Port Vale 2-2
82' Wissel Wycombe Wanderers Wissel G. McCleary voor S. Vokes Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor L. Wing Wycombe Wanderers
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Bughail-Mellor voor L. Wing Wycombe Wanderers
94' Wissel Port Vale Wissel D. Worrall voor G. Massey Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Port Vale
Opstellingen Wycombe Wanderers - Port Vale
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.