Nabeschouwing Amiens SC - Rennes (0-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 3 maart 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Amiens SC het zaterdag 3 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Rennes (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Rainville geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door W. Khazri, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rennes opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het I. Sarr die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rennes.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rennes.

LIVE Amiens SC - Rennes 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Rennes Gele kaart voor S. J. Lea Rennes
14' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor L. Traore Amiens SC
39' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor J. Ielsch Amiens SC
41' Doelpunt Rennes Doelpunt W. Khazri Rennes 0-1
60' Wissel Rennes Wissel B. Bourigeaud voor A. Hunou Rennes
63' Wissel Amiens SC Wissel M. Konate voor L. Traore Amiens SC
70' Wissel Rennes Wissel I. Sarr voor S. J. Lea Rennes
70' Wissel Amiens SC Wissel E. Bourgaud voor S. Gakpe Amiens SC
78' Gele kaart Rennes Gele kaart voor W. Khazri Rennes
80' Wissel Amiens SC Wissel D. Avelar voor H. Manzala Amiens SC
86' Doelpunt Rennes Doelpunt I. Sarr Rennes 0-2
94' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Rennes
Opstellingen Amiens SC - Rennes

Voorbeschouwing Amiens SC - Rennes

Amiens SC en Rennes treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Amiens SC en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 2 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 1 keer wist de ploeg van Amiens SC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Amiens SC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Amiens SC 0
Winst Rennes 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 15e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 8e plaats.