Nabeschouwing Amiens SC - Strasbourg (3-1) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Amiens SC het zaterdag 21 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Strasbourg (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 3-1 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door T. Monconduit, waarmee Amiens SC met 1-0 de leiding nam. Amiens SC vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Manzala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat G. Kakuta namens Amiens SC het doel wist te vinden in de 92e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 95 minuten deed I. Saadi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Strasbourg werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Strasbourg echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Amiens SC.

LIVE Amiens SC - Strasbourg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor I. Cissokho Amiens SC
45' Doelpunt Amiens SC Doelpunt T. Monconduit met assist van S. Gakpe Amiens SC 1-0
49' Wissel Amiens SC Wissel H. Manzala voor S. Gakpe Amiens SC
55' Wissel Strasbourg Wissel J. Blayac voor A. Goncalves Strasbourg
59' Wissel Amiens SC Wissel Q. Cornette voor B. Dibassy Amiens SC
61' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Aholou Strasbourg
62' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor M. Konate Amiens SC
62' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor E. Seka Strasbourg
72' Wissel Amiens SC Wissel L. Traore voor M. Konate Amiens SC
77' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor Q. Cornette Amiens SC
78' Wissel Strasbourg Wissel I. Saadi voor S. Bahoken Strasbourg
79' Doelpunt Amiens SC Doelpunt H. Manzala met assist van Q. Cornette Amiens SC 2-0
81' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor H. Manzala Amiens SC
81' Wissel Strasbourg Wissel J. Grimm voor J. Martin Strasbourg
92' Doelpunt Amiens SC Doelpunt G. Kakuta met assist van Q. Cornette Amiens SC 3-0
95' Doelpunt Strasbourg Doelpunt I. Saadi Strasbourg 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Strasbourg
Opstellingen Amiens SC - Strasbourg

Voorbeschouwing Amiens SC - Strasbourg

Amiens SC en Strasbourg treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Amiens SC en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Amiens SC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Amiens SC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Amiens SC 1
Winst Strasbourg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 14e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 16e plaats.