Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Angers SCO het zondag 6 augustus 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Angers SCO en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Fulgini, waarmee Angers SCO met 1-0 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Sankhare, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette A. Mendy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Angers SCO nadat B. Guillaume in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Angers SCO - Bordeaux 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini Angers SCO 1-0
27' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankhare Bordeaux 1-1
53' Doelpunt Bordeaux Doelpunt A. Mendy met assist van Malcom Bordeaux 1-2
57' Wissel Angers SCO Wissel K. Ekambi voor G. Sunu Angers SCO
63' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor P. Capelle Angers SCO
66' Wissel Angers SCO Wissel F. Tait voor L. Coulibaly Angers SCO
69' Wissel Bordeaux Wissel J. Plasil voor V. Vada Bordeaux
73' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor F. Tait Angers SCO
74' Wissel Angers SCO Wissel M. Pavlovic voor I. Traore Angers SCO
75' Wissel Bordeaux Wissel G. Laborde voor A. Mendy Bordeaux
82' Wissel Bordeaux Wissel T. Toure voor Malcom Bordeaux
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
88' Doelpunt Angers SCO Doelpunt B. Guillaume Angers SCO 2-2
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Sankhare Bordeaux
91' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor K. Ekambi Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Bordeaux
Opstellingen Angers SCO - Bordeaux
De opstellingen van Angers SCO en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.