Nabeschouwing Angers SCO - Dijon (2-1) || Ligue 1 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 20:50 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Angers SCO het woensdag 20 december 2017 om 20:50 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Dijon (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door N. Sliti, waarmee Dijon met 0-1 de leiding nam. Angers SCO kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Ekambi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Angers SCO vervolgens op 2-1. Het was K. Ekambi die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

In de 91e minuut werd A. Lang van Dijon met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Dijon het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Amaury Delerue, waardoor Angers SCO dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Angers SCO - Dijon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Dijon Doelpunt N. Sliti Dijon 0-1
24' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Said Dijon
32' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Jean-Tahrat Angers SCO
37' Wissel Angers SCO Wissel L. Puyo voor M. Jean-Tahrat Angers SCO
43' Doelpunt Angers SCO Doelpunt K. Ekambi Angers SCO 1-1
46' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
54' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Xeka Dijon
55' Penalty Angers SCO Penalty K. Ekambi Angers SCO 2-1
61' Gele kaart Dijon Gele kaart voor A. Lang Dijon
69' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor F. Sammaritano Dijon
74' Wissel Angers SCO Wissel F. Tait voor P. Capelle Angers SCO
79' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor T. Mangani Angers SCO
85' Wissel Dijon Wissel D. Bahamboula voor N. Sliti Dijon
86' Wissel Angers SCO Wissel L. Coulibaly voor A. Fulgini Angers SCO
87' Wissel Dijon Wissel V. Rufli voor A. Bouka Moutou Dijon
91' Gele kaart Dijon Gele kaart voor A. Lang Dijon
91' Rode kaart Dijon Rode kaart voor A. Lang Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Dijon
Opstellingen Angers SCO - Dijon

Voorbeschouwing Angers SCO - Dijon

Angers SCO en Dijon treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 22 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Angers SCO als Dijon wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 1
Winst Dijon 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 19e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 8e plaats.