Nabeschouwing Angers SCO - Guingamp (3-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Angers SCO het zaterdag 18 maart 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jean-Bouin (Angers) in Angers.

Via de Angers SCO - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Guingamp (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Brisard Jerome geëindigd in een 3-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 63e minuut dacht Angers SCO op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bamba. Helaas voor Angers SCO werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Angers SCO dat via T. Mangani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Brisard Jerome. F. Diedhiou dacht na 83 minuten te scoren voor Angers SCO, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Brisard Jerome niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Angers SCO - Guingamp 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor C. NDoye Angers SCO
48' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Bamba Angers SCO
56' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor E. Didot Guingamp
57' Wissel Angers SCO Wissel F. Diedhiou voor P. Capelle Angers SCO
63' Doelpunt Angers SCO Doelpunt J. Bamba met assist van T. Mangani Angers SCO
68' Doelpunt Angers SCO Doelpunt T. Mangani met assist van J. Bamba Angers SCO
68' Wissel Guingamp Wissel M. Diallo voor L. Blas Guingamp
68' Wissel Guingamp Wissel N. De Pauw voor E. Didot Guingamp
73' Wissel Angers SCO Wissel K. Bérigaud voor J. Bamba Angers SCO
75' Wissel Guingamp Wissel T. Giresse voor C. Kerbrat Guingamp
83' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. Diedhiou met assist van C. NDoye Angers SCO
84' Wissel Angers SCO Wissel N. Pepe voor K. Toko Ekambi Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Guingamp
Opstellingen Angers SCO - Guingamp

Voorbeschouwing Angers SCO - Guingamp

Angers SCO en Guingamp treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brisard Jerome en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Guingamp in de Ligue 1 vond plaats op 29 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guingamp. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Guingamp favoriet. 1 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.