Nabeschouwing Arles - Lorient (3-3) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 12 maart 2011 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Arles het zaterdag 12 maart 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Arles - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arles - Lorient (3-3)

De Ligue 1 2010/2011 wedstrijd tussen Arles en Lorient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 6e minuut dacht Arles op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Meriem. Helaas voor Arles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Lorient dat via M. Amalfitano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Diarra dacht na 45 minuten te scoren voor Lorient, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Lorient via K. Gameiro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Arles via Y. Kermorgant de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde R. Cabella namens Arles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arles - Lorient
3
3
LIVE Arles - Lorient 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arles - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Arles Doelpunt C. Meriem met assist van K. Ghilas Arles
19' Doelpunt Lorient Doelpunt M. Amalfitano met assist van J. Morel Lorient
26' Gele kaart Arles Gele kaart voor J. Fanchone Arles
45' Doelpunt Lorient Doelpunt S. Diarra met assist van M. Amalfitano Lorient
46' Gele kaart Lorient Gele kaart voor G. Bourillon Lorient
52' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van K. Monnet-Paquet Lorient
58' Wissel Arles Wissel L. Abenzoar voor J. Fanchone Arles
58' Wissel Arles Wissel Y. Kermorgant voor K. Ghilas Arles
58' Wissel Arles Wissel R. Cabella voor S. Piocelle Arles
63' Doelpunt Arles Doelpunt Y. Kermorgant met assist van C. Meriem Arles
77' Wissel Lorient Wissel F. Coquelin voor K. Monnet-Paquet Lorient
80' Doelpunt Arles Doelpunt R. Cabella met assist van Y. Kermorgant Arles
Video hoogtepunten en samenvatting Arles - Lorient
Opstellingen Arles - Lorient

Voorbeschouwing Arles - Lorient

Arles en Lorient treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Arles en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 30 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.