Nabeschouwing Arles - Nancy (1-1) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 4 december 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Arles het zaterdag 4 december 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Arles - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arles - Nancy (1-1)

De Ligue 1 2010/2011 wedstrijd tussen Arles en Nancy geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 8e minuut dacht Arles op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Dja Djedjé. Helaas voor Arles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Nancy dat via Y. Hadji dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arles - Nancy
1
1
LIVE Arles - Nancy 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arles - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Arles Doelpunt F. Dja Djedjé met assist van C. Meriem Arles
26' Doelpunt Nancy Doelpunt Y. Hadji met assist van B. Gavanon Nancy
46' Wissel Arles Wissel Y. Kermorgant voor F. Dja Djedjé Arles
47' Gele kaart Nancy Gele kaart voor A. NDiaye Nancy
52' Gele kaart Nancy Gele kaart voor B. Traoré Nancy
58' Gele kaart Arles Gele kaart voor J. Fanchone Arles
58' Wissel Arles Wissel D. NDiaye voor E. Erbate Arles
60' Wissel Nancy Wissel P. Berenguer voor B. Gavanon Nancy
74' Gele kaart Nancy Gele kaart voor J. Brison Nancy
79' Wissel Arles Wissel R. Cabella voor K. Diawara Arles
79' Wissel Nancy Wissel J. Loties voor B. Traoré Nancy
83' Wissel Nancy Wissel P. Aloo Efoulou voor M. Vahirua Nancy
94' Gele kaart Nancy Gele kaart voor L. NGuémo Nancy
91' Gele kaart Arles Gele kaart voor R. Cabella Arles