Nabeschouwing Arles - Toulouse (1-0) || Ligue 1 2010/2011

Zondag 15 mei 2011 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Arles het zondag 15 mei 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse.

Via de Arles - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arles - Toulouse (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Arles en Toulouse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut dacht Arles op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Ghilas. Helaas voor Arles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arles - Toulouse
1
0
LIVE Arles - Toulouse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arles - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Arles Doelpunt K. Ghilas met assist van Y. Kermorgant Arles
27' Wissel Toulouse Wissel F. Tabanou voor F. Mansaré Toulouse
29' Wissel Arles Wissel C. Meriem voor E. Corrèze Arles
51' Gele kaart Arles Gele kaart voor Francisco Pavón Arles
56' Wissel Toulouse Wissel D. Braaten voor Paulo Machado Toulouse
68' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. MBengue Toulouse
71' Wissel Toulouse Wissel X. Pentecote voor A. Devaux Toulouse
73' Wissel Arles Wissel F. Dja Djedjé voor K. Ghilas Arles
82' Gele kaart Arles Gele kaart voor V. Planté Arles
83' Gele kaart Arles Gele kaart voor Y. Kermorgant Arles
84' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor E. Capoue Toulouse
84' Wissel Arles Wissel K. Diawara voor R. Cabella Arles
Video hoogtepunten en samenvatting Arles - Toulouse
Opstellingen Arles - Toulouse

Voorbeschouwing Arles - Toulouse

Arles en Toulouse treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Arles en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 21 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.