Nabeschouwing Bordeaux - Bastia (2-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Bordeaux het zaterdag 22 april 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bastia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Bastia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Bastia (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Bastia is onder leiding van scheidsrechter Tony Chapron geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van Malcom. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Bordeaux dat via Y. Sankhare dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tony Chapron. In de 75e minuut kreeg A. El Kaoutari van Bastia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bastia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tony Chapron niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Bordeaux - Bastia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Bastia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor I. Lewczuk Bordeaux
26' Gele kaart Bastia Gele kaart voor M. Mostefa Bastia
46' Wissel Bordeaux Wissel D. Rolan voor I. Lewczuk Bordeaux
55' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Malcom met assist van Y. Sankhare Bordeaux
57' Wissel Bastia Wissel A. Keita voor G. Cioni Bastia
68' Gele kaart Bastia Gele kaart voor A. El Kaoutari Bastia
68' Wissel Bastia Wissel S. Diallo voor M. Mostefa Bastia
68' Wissel Bastia Wissel G. Danic voor F. Raspentino Bastia
69' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankhare met assist van N. Pallois Bordeaux
74' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Sankhare Bordeaux
75' Tweede gele kaart Bastia Tweede gele kaart voor A. El Kaoutari Bastia
77' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor G. Laborde Bordeaux
82' Wissel Bordeaux Wissel A. Ounas voor F. Kamano Bordeaux
84' Gele kaart Bastia Gele kaart voor S. Diallo Bastia
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Bastia
Opstellingen Bordeaux - Bastia

Voorbeschouwing Bordeaux - Bastia

Bordeaux en Bastia treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Chapron en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Bastia in de Ligue 1 vond plaats op 30 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bastia favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bordeaux. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.