Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-2) || Ligue 1 2017/2018

Dinsdag 16 januari 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Bordeaux het dinsdag 16 januari 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Caen is onder leiding van scheidsrechter Stéphane Jochem geëindigd in een 0-2 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Baysse in de 87e minuut, waardoor Bordeaux met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat Caen via I. Santini op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Caen via een goal van R. Rodelin in de 94e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Caen.

LIVE Bordeaux - Caen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor N. De Preville Bordeaux
9' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Toulalan Bordeaux
24' Gele kaart Caen Gele kaart voor T. Stavitski Caen
31' Gele kaart Caen Gele kaart voor V. Bessat Caen
46' Wissel Caen Wissel J. Delaplace voor Y. Ait Bennasser Caen
52' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
58' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sankhare voor S. Meite Bordeaux
67' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Djiku Caen
67' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor N. De Preville Bordeaux
71' Wissel Caen Wissel H. Bazile voor T. Stavitski Caen
83' Gele kaart Caen Gele kaart voor B. Sankoh Caen
84' Wissel Bordeaux Wissel Z. Youssouf voor M. Poundje Bordeaux
85' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Z. Youssouf Bordeaux
87' Rode kaart Bordeaux Rode kaart voor P. Baysse Bordeaux
88' Penalty Caen Penalty I. Santini Caen 0-1
94' Doelpunt Caen Doelpunt R. Rodelin Caen 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Caen
Opstellingen Bordeaux - Caen

Voorbeschouwing Bordeaux - Caen

Bordeaux en Caen treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphane Jochem en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Caen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bordeaux als Caen wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 6
Winst Caen 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 13e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 12e plaats.