Nabeschouwing Bordeaux - Lens (2-2) || Ligue 1 2010/2011

Woensdag 22 december 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Bordeaux het woensdag 22 december 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens.

Via de Bordeaux - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Lens (2-2)

De Ligue 1 2010/2011 wedstrijd tussen Bordeaux en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 15e minuut dacht Lens op voorsprong te komen via een doelpunt van Eduardo. Helaas voor Lens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Lens dat via R. Boukari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Diarra dacht na 67 minuten te scoren voor Bordeaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 72e minuut moest Bordeaux verder met een man minder, nadat A. Diarra een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten spelen wist Bordeaux via Y. Gouffran de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Lens
2
2
LIVE Bordeaux - Lens 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Lens Doelpunt Eduardo met assist van S. Roudet Lens
25' Gele kaart Lens Gele kaart voor Y. Demont Lens
45' Doelpunt Lens Doelpunt R. Boukari met assist van A. Hermach Lens
46' Wissel Bordeaux Wissel M. Ciani voor L. Sané Bordeaux
50' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Diarra Bordeaux
55' Wissel Bordeaux Wissel Y. Gouffran voor A. Modeste Bordeaux
56' Wissel Bordeaux Wissel H. Saivet voor Jussiê Bordeaux
61' Gele kaart Lens Gele kaart voor A. Yahia Lens
67' Doelpunt Bordeaux Doelpunt A. Diarra met assist van J. Plasil Bordeaux
72' Tweede gele kaart Bordeaux Tweede gele kaart voor A. Diarra Bordeaux
74' Wissel Lens Wissel S. Aurier voor Eduardo Lens
74' Wissel Lens Wissel K. Akalé voor G. Sertic Lens
79' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Ben Khalfallah Bordeaux
79' Gele kaart Lens Gele kaart voor V. Runje Lens
81' Wissel Lens Wissel H. Kasraoui voor V. Runje Lens
89' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor C. Diabaté Bordeaux
90' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Gouffran Bordeaux
90' Gele kaart Lens Gele kaart voor S. Roudet Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Lens
Opstellingen Bordeaux - Lens

Voorbeschouwing Bordeaux - Lens

Bordeaux en Lens treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 9 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lens slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.