Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (5-1) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Bordeaux het zaterdag 18 maart 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (5-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles geëindigd in een 5-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Rolan. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Bordeaux dat via Y. Sankhare dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles. V. Vada dacht na 32 minuten te scoren voor Bordeaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Montpellier via R. Boudebouz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Bordeaux via D. Rolan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles. Na 81 minuten werd D. Congré van Montpellier met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 92e minuut leek Malcom te scoren voor Bordeaux, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Bartolomeu Varela Teles.

Kort daarna blies scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

LIVE Bordeaux - Montpellier 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Bordeaux Doelpunt D. Rolan met assist van D. Contento Bordeaux
29' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankhare Bordeaux
32' Penalty Bordeaux Penalty V. Vada Bordeaux
47' Penalty Montpellier Penalty R. Boudebouz Montpellier
61' Wissel Montpellier Wissel I. Mbenza voor M. Deplagne Montpellier
61' Wissel Montpellier Wissel K. Dolly voor J. Ikone Montpellier
69' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor V. Vada Bordeaux
72' Wissel Bordeaux Wissel A. Ounas voor F. Kamano Bordeaux
73' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor J. Roussillon Montpellier
76' Doelpunt Bordeaux Doelpunt D. Rolan met assist van Y. Sabaly Bordeaux
80' Wissel Bordeaux Wissel J. Ménez voor D. Rolan Bordeaux
81' Rode kaart Montpellier Rode kaart voor D. Congré Montpellier
92' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Malcom met assist van A. Ounas Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Montpellier
Opstellingen Bordeaux - Montpellier

Voorbeschouwing Bordeaux - Montpellier

Bordeaux en Montpellier treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 17 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.