Nabeschouwing Brest - Lens (4-1) || Ligue 1 2010/2011

Dinsdag 30 november 2010 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Brest het dinsdag 30 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Blé (Brest) in Brest.

Via de Brest - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Lens (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Lens is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Brest op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Poyet. Helaas voor Brest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Brest dat via P. Baysse dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eduardo dacht na 44 minuten te scoren voor Lens, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Brest via B. Grougi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Brest via B. Grougi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brest - Lens
4
1
LIVE Brest - Lens 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Brest Doelpunt R. Poyet met assist van B. Grougi Brest
19' Doelpunt Brest Doelpunt P. Baysse met assist van B. Grougi Brest
35' Gele kaart Brest Gele kaart voor P. Baysse Brest
44' Doelpunt Lens Doelpunt Eduardo met assist van A. Hermach Lens
47' Gele kaart Lens Gele kaart voor A. Hermach Lens
58' Wissel Brest Wissel B. Lesoimier voor R. Soumah Brest
62' Wissel Lens Wissel G. Sertic voor N. Kovacevic Lens
65' Doelpunt Brest Doelpunt B. Grougi Brest
75' Wissel Lens Wissel T. Maoulida voor S. Roudet Lens
79' Wissel Lens Wissel K. Akalé voor Eduardo Lens
80' Doelpunt Brest Doelpunt B. Grougi met assist van N. Roux Brest
81' Wissel Brest Wissel O. Coulibaly voor B. Grougi Brest
87' Wissel Brest Wissel B. Ferradj voor O. Daf Brest