Nabeschouwing Caen - Bordeaux (1-0) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Caen het zaterdag 25 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Bordeaux (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 1-0 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door I. Santini, waarmee Caen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Caen.

LIVE Caen - Bordeaux 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Caen Doelpunt I. Santini met assist van R. Rodelin Caen 1-0
38' Wissel Caen Wissel J. Nkololo voor V. Bessat Caen
45' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Sabaly Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel A. Mendy voor Y. Sankhare Bordeaux
62' Gele kaart Caen Gele kaart voor R. Genevois Caen
68' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Mbengue Caen
73' Wissel Bordeaux Wissel J. Cafu voor F. Kamano Bordeaux
75' Wissel Bordeaux Wissel J. Plasil voor Otavio Bordeaux
82' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Pellenard Bordeaux
86' Wissel Caen Wissel I. Diomande voor Y. Ait Bennasser Caen
88' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Mendy Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Bordeaux
Opstellingen Caen - Bordeaux
De opstellingen van Caen en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Caen - Bordeaux

Caen en Bordeaux treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 7 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 6 keer wist de ploeg van Caen te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Caen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Caen 5
Winst Bordeaux 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 7e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 10e plaats.