Nabeschouwing Caen - Brest (0-2) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 28 augustus 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Caen het zaterdag 28 augustus 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest.

Via de Caen - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Brest (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Brest is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Yatabaré in de 21e minuut, waardoor Caen met een man minder kwam te staan. In de 75e minuut was het Brest dat via N. Roux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Licka dacht na 78 minuten te scoren voor Brest, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Caen - Brest
LIVE Caen - Brest 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Caen Rode kaart voor S. Yatabaré Caen
41' Gele kaart Caen Gele kaart voor J. Sorbon Caen
45' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. NDiaye Caen
57' Gele kaart Brest Gele kaart voor N. Roux Brest
60' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Touré Brest
69' Gele kaart Caen Gele kaart voor R. Inez Caen
73' Wissel Brest Wissel B. Lesoimier voor R. Soumah Brest
75' Doelpunt Brest Doelpunt N. Roux met assist van T. Micola Brest
75' Wissel Caen Wissel L. Nabab voor R. Hamouma Caen
78' Penalty Brest Penalty M. Licka B. Lesoimier Brest
80' Wissel Caen Wissel K. Traoré voor R. Inez Caen
81' Wissel Brest Wissel G. NGoyi voor M. Licka Brest
83' Gele kaart Caen Gele kaart voor D. Marcq Caen
86' Wissel Brest Wissel B. Grougi voor N. Roux Brest