Nabeschouwing Caen - Dijon (3-3) || Ligue 1 2016/2017

Vrijdag 2 december 2016 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Caen het vrijdag 2 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Dijon (3-3)

De Ligue 1 2016/2017 wedstrijd tussen Caen en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 24e minuut dacht Caen op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Santini. Helaas voor Caen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Dijon dat via P. Lees Melou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Sebastien Moreira. In de 31e minuut kreeg A. Bouka Moutou van Dijon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dijon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 37e minuut scoorde Caen via I. Santini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 43 minuten spelen wist Caen via Y. Karamoh de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Sebastien Moreira. In de 59e minuut scoorde L. Diony namens Dijon. Scheidsrechter Sebastien Moreira besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 81e minuut leek A. Yahia te scoren voor Dijon, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Sebastien Moreira.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sebastien Moreira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

LIVE Caen - Dijon 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Caen Doelpunt I. Santini met assist van Y. Karamoh Caen
26' Doelpunt Dijon Doelpunt P. Lees Melou met assist van Júlio Tavares Dijon
28' Gele kaart Caen Gele kaart voor R. Rodelin Caen
29' Gele kaart Dijon Gele kaart voor A. Bouka Moutou Dijon
31' Tweede gele kaart Dijon Tweede gele kaart voor A. Bouka Moutou Dijon
37' Doelpunt Caen Doelpunt I. Santini met assist van R. Rodelin Caen
43' Doelpunt Caen Doelpunt Y. Karamoh met assist van J. Delaplace Caen
46' Wissel Dijon Wissel V. Rüfli voor Y. Abdelhamid Dijon
48' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Yahia Caen
51' Gele kaart Dijon Gele kaart voor V. Rüfli Dijon
56' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Abeid Dijon
59' Doelpunt Dijon Doelpunt L. Diony met assist van Júlio Tavares Dijon
60' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Santini Caen
74' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor P. Lees Melou Dijon
77' Gele kaart Caen Gele kaart voor J. Delaplace Caen
78' Wissel Caen Wissel N. Seube voor F. Guilbert Caen
79' Wissel Caen Wissel H. Bazile voor Y. Karamoh Caen
80' Wissel Caen Wissel J. Makengo voor I. Santini Caen
81' Eigen doelpunt Dijon Eigen doelpunt A. Yahia Dijon
87' Wissel Dijon Wissel J. Gastien voor L. Diony Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Dijon
Opstellingen Caen - Dijon

Voorbeschouwing Caen - Dijon

Caen en Dijon treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Moreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 25 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Caen als Dijon wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.