Nabeschouwing Caen - Monaco (1-2) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Caen het zondag 6 mei 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Monaco (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Sylla, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Caen kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Santini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut moest Caen verder met een man minder nadat R. Genevois een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Sylla namens Monaco in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Monaco dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Caen - Monaco 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Sylla Monaco 0-1
33' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Santini Caen
40' Doelpunt Caen Doelpunt I. Santini met assist van V. Bessat Caen 1-1
46' Wissel Caen Wissel R. Genevois voor V. Bessat Caen
50' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. NDoram Monaco
61' Wissel Caen Wissel S. Peeters voor J. Deminguet Caen
66' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Raggi Monaco
67' Wissel Monaco Wissel R. Ghezzal voor Rony Lopes Monaco
68' Wissel Monaco Wissel J. Mboula voor T. Lemar Monaco
77' Rode kaart Caen Rode kaart voor R. Genevois Caen
78' Wissel Caen Wissel B. Sankoh voor E. Crivelli Caen
83' Wissel Monaco Wissel P. Pellegri voor Y. Tielemans Monaco
91' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Sylla Monaco 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Monaco
Opstellingen Caen - Monaco

Voorbeschouwing Caen - Monaco

Caen en Monaco treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 21 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 4 keer wist de ploeg van Caen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Caen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Caen 1
Winst Monaco 4
Gelijkspel 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 15e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 3e plaats.