Nabeschouwing Dijon - Caen (2-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 11 februari 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Dijon het zaterdag 11 februari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Caen (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Caen is onder leiding van scheidsrechter Brisard Jerome geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Dijon op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Abeid. Helaas voor Dijon werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Dijon dat via L. Diony dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Brisard Jerome.

Kort daarna blies scheidsrechter Brisard Jerome voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Dijon - Caen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Dijon Doelpunt M. Abeid met assist van L. Diony Dijon
47' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Marié Dijon
61' Wissel Caen Wissel Y. Karamoh voor N. Seube Caen
62' Wissel Caen Wissel H. Bazile voor J. Louis Caen
72' Wissel Dijon Wissel R. Amalfitano voor J. Marié Dijon
78' Wissel Dijon Wissel O. Haddadi voor F. Chafik Dijon
82' Wissel Caen Wissel S. Malbranque voor J. Féret Caen
86' Doelpunt Dijon Doelpunt L. Diony Dijon
93' Wissel Dijon Wissel A. Belmonte voor M. Abeid Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Caen
Opstellingen Dijon - Caen

Voorbeschouwing Dijon - Caen

Dijon en Caen treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brisard Jerome en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dijon en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 2 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Dijon als Caen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.