Nabeschouwing Dijon - Guingamp (3-3) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Dijon het zaterdag 5 november 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston Gérard (Dijon) in Dijon.

Via de Dijon - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Guingamp (3-3)

De Ligue 1 2016/2017 wedstrijd tussen Dijon en Guingamp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 6e minuut dacht Dijon op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Varrault. Helaas voor Dijon werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Dijon dat via L. Diony dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stephane Lannoy. M. Coco dacht na 32 minuten te scoren voor Guingamp, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Dijon via Júlio Tavares, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Guingamp via A. Mendy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stephane Lannoy. In de 93e minuut scoorde N. De Pauw namens Guingamp. Scheidsrechter Stephane Lannoy besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Stephane Lannoy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Dijon - Guingamp 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dijon Doelpunt C. Varrault met assist van L. Diony Dijon
23' Wissel Guingamp Wissel N. De Pauw voor Y. Salibur Guingamp
26' Doelpunt Dijon Doelpunt L. Diony met assist van F. Sammaritano Dijon
32' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Coco met assist van J. Ikoko Guingamp
39' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor E. Didot Guingamp
44' Doelpunt Dijon Doelpunt Júlio Tavares met assist van P. Lees Melou Dijon
64' Wissel Guingamp Wissel S. Privat voor E. Didot Guingamp
70' Wissel Dijon Wissel J. Gastien voor P. Lees Melou Dijon
77' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor J. Briand Guingamp
79' Doelpunt Guingamp Doelpunt A. Mendy met assist van Fernando Marçal Guingamp
79' Wissel Dijon Wissel Y. Rivière voor Júlio Tavares Dijon
81' Wissel Dijon Wissel R. Amalfitano voor L. Diony Dijon
93' Doelpunt Guingamp Doelpunt N. De Pauw met assist van K. Johnsson Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Guingamp
Opstellingen Dijon - Guingamp

Voorbeschouwing Dijon - Guingamp

Dijon en Guingamp treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stephane Lannoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dijon en Guingamp elkaar treffen in de Ligue 1.