Nabeschouwing Dijon - Monaco (1-4) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 13 augustus 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Dijon het zondag 13 augustus 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Monaco (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Tony Chapron geëindigd in een 1-4 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monaco kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Falcao. Monaco vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jemerson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee Falcao zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 43 minuten deed W. Said iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Dijon werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 51e minuut wist Falcao namens Monaco de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Chapron en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Monaco.

LIVE Dijon - Monaco 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van K. Glik Monaco 0-1
25' Doelpunt Monaco Doelpunt Jemerson met assist van J. Moutinho Monaco 0-2
37' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van A. Diakhaby Monaco 0-3
43' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Said met assist van R. Amalfitano Dijon 1-3
51' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van T. Lemar Monaco 1-4
54' Wissel Dijon Wissel O. Haddadi voor A. Lang Dijon
56' Wissel Dijon Wissel F. Chafik voor V. Rosier Dijon
62' Gele kaart Monaco Gele kaart voor J. Moutinho Monaco
64' Wissel Monaco Wissel Y. Tielemans voor Rony Lopes Monaco
66' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibe Monaco
73' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor W. Said Dijon
80' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor Falcao Monaco
83' Wissel Monaco Wissel G. Dias voor A. Diakhaby Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Monaco
Opstellingen Dijon - Monaco
De opstellingen van Dijon en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Voorbeschouwing Dijon - Monaco

Dijon en Monaco treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Chapron en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dijon en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dijon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dijon. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dijon 0
Winst Monaco 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 16e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 10e plaats.