Nabeschouwing Dijon - Nancy (2-0) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Dijon het zondag 14 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nancy. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Nancy (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Nancy is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Dijon op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sammaritano. Helaas voor Dijon werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Dijon dat via L. Diony dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antony Gautier.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antony Gautier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Dijon - Nancy 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
22' Gele kaart Nancy Gele kaart voor J. Cuffaut Nancy
51' Doelpunt Dijon Doelpunt F. Sammaritano met assist van L. Diony Dijon
54' Gele kaart Nancy Gele kaart voor M. Dalé Nancy
65' Wissel Nancy Wissel I. Dia voor A. Koura Nancy
71' Wissel Nancy Wissel L. Puyo voor A. Robic Nancy
75' Wissel Dijon Wissel Y. Abdelhamid voor C. Varrault Dijon
76' Doelpunt Dijon Doelpunt L. Diony met assist van F. Sammaritano Dijon
77' Gele kaart Dijon Gele kaart voor L. Diony Dijon
78' Wissel Nancy Wissel Y. Hadji voor J. Cétout Nancy
82' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor F. Sammaritano Dijon
87' Wissel Dijon Wissel Chang-Hoon Kwon voor L. Diony Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Nancy
Opstellingen Dijon - Nancy

Voorbeschouwing Dijon - Nancy

Dijon en Nancy treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dijon en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nancy. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Nancy favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dijon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Dijon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.