Nabeschouwing Dijon - Toulouse (3-1) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Dijon het zaterdag 25 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Toulouse (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Stéphane Jochem geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Gradel van Toulouse via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 42 minuten was het Kwon Chang-Hoon die Dijon op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Dijon via een goal van Xeka in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 64e minuut volgde een derde treffer van Dijon, waarmee W. Said zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 71 minuten deed A. Delort iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Toulouse werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dijon.

LIVE Dijon - Toulouse 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist M. Gradel Toulouse
7' Gele kaart Dijon Gele kaart voor C. Yambere Dijon
16' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Jullien Toulouse
34' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Blin Toulouse
42' Doelpunt Dijon Doelpunt Kwon Chang-Hoon met assist van W. Said Dijon 1-0
48' Gele kaart Dijon Gele kaart voor Xeka Dijon
57' Doelpunt Dijon Doelpunt Xeka Dijon 2-0
59' Wissel Toulouse Wissel A. Delort voor O. Toivonen Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel Y. Bodiger voor Y. Sanogo Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel Q. Boisgard voor Y. Cahuzac Toulouse
64' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Said met assist van J. Tavares Dijon 3-0
71' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Delort met assist van C. Jean Toulouse 3-1
75' Wissel Dijon Wissel V. Rosier voor F. Chafik Dijon
79' Gele kaart Dijon Gele kaart voor V. Rosier Dijon
80' Wissel Dijon Wissel M. Abeid voor F. Sammaritano Dijon
86' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor R. Amalfitano Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Toulouse
Opstellingen Dijon - Toulouse
De opstellingen van Dijon en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.