Nabeschouwing Guingamp - Bastia (5-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Guingamp het zaterdag 11 maart 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bastia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Bastia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Bastia (5-0)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Bastia is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 5-0 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Guingamp op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Salibur. Helaas voor Guingamp werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Guingamp dat via L. Deaux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antony Gautier. In de 61e minuut kreeg G. Danic van Bastia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bastia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 70e minuut scoorde Guingamp via J. Briand, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Guingamp via L. Blas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antony Gautier. In de 86e minuut scoorde A. Mendy namens Guingamp. Scheidsrechter Antony Gautier besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Antony Gautier voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

LIVE Guingamp - Bastia 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Bastia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Bastia Wissel A. Ngando voor F. Boulaya Bastia
14' Gele kaart Bastia Gele kaart voor L. Nangis Bastia
35' Gele kaart Bastia Gele kaart voor P. Oniangué Bastia
39' Gele kaart Bastia Gele kaart voor G. Danic Bastia
47' Doelpunt Guingamp Doelpunt Y. Salibur met assist van L. Deaux Guingamp
56' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Deaux Guingamp
56' Wissel Bastia Wissel F. Raspentino voor L. Nangis Bastia
61' Tweede gele kaart Bastia Tweede gele kaart voor G. Danic Bastia
70' Doelpunt Guingamp Doelpunt J. Briand met assist van C. Kerbrat Guingamp
78' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Blas met assist van Fernando Marçal Guingamp
78' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor M. Coco Guingamp
78' Wissel Guingamp Wissel N. De Pauw voor Y. Salibur Guingamp
80' Wissel Bastia Wissel A. Keita voor A. Saint-Maximin Bastia
83' Wissel Guingamp Wissel M. Diallo voor L. Deaux Guingamp
86' Doelpunt Guingamp Doelpunt A. Mendy met assist van N. De Pauw Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Bastia
Opstellingen Guingamp - Bastia

Voorbeschouwing Guingamp - Bastia

Guingamp en Bastia treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Bastia in de Ligue 1 vond plaats op 24 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bastia. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Bastia favoriet. 3 keer wist de ploeg van Guingamp te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Guingamp. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.