Nabeschouwing Guingamp - Dijon (4-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 6 mei 2017 - 20:00 uur



In de Ligue 1 2016/2017 neemt Guingamp het zaterdag 6 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Dijon (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Tony Chapron geëindigd in een 4-0 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Guingamp op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Briand. Helaas voor Guingamp werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Guingamp dat via Y. Salibur dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tony Chapron. Y. Salibur dacht na 59 minuten te scoren voor Guingamp, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Guingamp via J. Briand, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tony Chapron niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Guingamp - Dijon
Goals
4
0
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
14
20
Schoten op doel
8
5
Passes
329
453
Overtredingen
13
12
Buitenspel
2
0
Corners
9
15
LIVE Guingamp - Dijon 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Guingamp Doelpunt J. Briand met assist van Y. Salibur Guingamp
55' Doelpunt Guingamp Doelpunt Y. Salibur met assist van J. Briand Guingamp
59' Penalty Guingamp Penalty Y. Salibur Guingamp
60' Wissel Dijon Wissel R. Amalfitano voor F. Balmont Dijon
62' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor Chang-Hoon Kwon Dijon
64' Doelpunt Guingamp Doelpunt J. Briand Guingamp
71' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor M. Coco Guingamp
73' Wissel Dijon Wissel Y. Rivière voor Júlio Tavares Dijon
79' Wissel Guingamp Wissel S. Privat voor Y. Salibur Guingamp
86' Wissel Guingamp Wissel N. De Pauw voor É. Didot Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Dijon
Opstellingen Guingamp - Dijon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Guingamp - Dijon

Guingamp en Dijon treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Chapron en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Guingamp 0
Winst Dijon 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Guingamp - Dijon Opstelling Guingamp Opstelling Dijon Live Guingamp - Dijon Live Guingamp - Dijon kijken Guingamp - Dijon kijken Live Guingamp - Dijon stream Guingamp - Dijon Fox Sports Nabeschouwing Guingamp - Dijon Uitslag Guingamp - Dijon Statistieken Guingamp - Dijon Ligue 1 2016/2017 Guingamp - Dijon wedden Guingamp - Dijon gokken Guingamp - Dijon Unibet