Nabeschouwing Guingamp - Saint-Étienne (2-1) || Ligue 1 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 20:50 uur



In de Ligue 1 2017/2018 neemt Guingamp het woensdag 20 december 2017 om 20:50 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Saint-Étienne (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Soderlund in de 24e minuut, waardoor Saint-Étienne met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het Hernani die Saint-Étienne op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Benezet namens Guingamp in de 70e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Briand namens Guingamp in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Guingamp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Guingamp - Saint-Étienne
Goals
2
1
Balbezit
79%
21%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
25
3
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
107
69
Gevaarlijke aanvallen
96
22
Passes
596
164
Overtredingen
13
13
Buitenspel
1
1
Corners
10
0
Wissels
3
3
LIVE Guingamp - Saint-Étienne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor B. Dabo Saint-Étienne
24' Rode kaart Saint-Étienne Rode kaart voor A. Soderlund Saint-Étienne
29' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor C. MBengue Saint-Étienne
35' Wissel Guingamp Wissel J. Ikoko voor J. Martins-Pereira Guingamp
45' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Deaux Guingamp
46' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Janko voor L. Diony Saint-Étienne
46' Wissel Guingamp Wissel N. Benezet voor L. Deaux Guingamp
55' Wissel Saint-Étienne Wissel Hernani voor A. Diousse Saint-Étienne
67' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt Hernani met assist van R. Cabella Saint-Étienne 0-1
70' Doelpunt Guingamp Doelpunt N. Benezet Guingamp 1-1
80' Wissel Guingamp Wissel M. Thuram voor M. Coco Guingamp
88' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor N. Benezet Guingamp
91' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Maiga voor V. Pajot Saint-Étienne
94' Doelpunt Guingamp Doelpunt J. Briand Guingamp 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Saint-Étienne
Opstellingen Guingamp - Saint-Étienne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Guingamp - Saint-Étienne

Guingamp en Saint-Étienne treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 6 keer wist de ploeg van Guingamp te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Guingamp. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Guingamp 1
Winst Saint-Étienne 6
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 12e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Guingamp - Saint-Étienne Opstelling Guingamp Opstelling Saint-Étienne Live Guingamp - Saint-Étienne Live Guingamp - Saint-Étienne kijken Guingamp - Saint-Étienne kijken Live Guingamp - Saint-Étienne stream Guingamp - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Guingamp - Saint-Étienne Uitslag Guingamp - Saint-Étienne Statistieken Guingamp - Saint-Étienne Ligue 1 2017/2018 Guingamp - Saint-Étienne wedden Guingamp - Saint-Étienne gokken Guingamp - Saint-Étienne Unibet