Nabeschouwing Lens - Lorient (2-3) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 30 april 2011 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Lens het zaterdag 30 april 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Lens - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Lorient (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Lorient is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Lorient op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gameiro. Helaas voor Lorient werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Lens dat via Y. Demont dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eduardo dacht na 36 minuten te scoren voor Lens, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Lorient via K. Gameiro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Lorient via M. Amalfitano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lens - Lorient
2
3
LIVE Lens - Lorient 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van A. Romao Lorient
34' Doelpunt Lens Doelpunt Y. Demont met assist van A. Hermach Lens
36' Doelpunt Lens Doelpunt Eduardo met assist van K. Akalé Lens
46' Gele kaart Lens Gele kaart voor S. Roudet Lens
69' Wissel Lorient Wissel G. Sunu voor F. Coquelin Lorient
70' Gele kaart Lorient Gele kaart voor A. Romao Lorient
72' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor K. Monnet-Paquet Lorient
76' Wissel Lens Wissel S. Sow voor K. Akalé Lens
81' Wissel Lorient Wissel Y. Jouffre voor A. Mvuemba Lorient
83' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van G. Sunu Lorient
84' Wissel Lens Wissel T. Maoulida voor H. Bedimo Lens
84' Wissel Lens Wissel D. Pollet voor I. Jemâa Lens
92' Penalty Lorient Penalty M. Amalfitano Lorient
92' Gele kaart Lens Gele kaart voor S. Keita Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Lorient
Opstellingen Lens - Lorient

Voorbeschouwing Lens - Lorient

Lens en Lorient treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 11 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lens. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.