Nabeschouwing Lille - Troyes (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 14 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Lille het zaterdag 14 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Troyes (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Lille en Troyes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Troyes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Darbion. LOSC Lille kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luiz Araujo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette T. Mendes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee LOSC Lille de leiding in de wedstrijd nam.

In de 91e minuut werd I. Amadou van LOSC Lille met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor LOSC Lille het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 92e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Troyes speler A. Niane.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lille - Troyes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Troyes Doelpunt S. Darbion met assist van J. Cordoval Troyes 0-1
12' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van A. El-Ghazi LOSC Lille 1-1
50' Gele kaart Troyes Gele kaart voor T. Dingome Troyes
64' Wissel Troyes Wissel A. Confais voor B. Pele Troyes
66' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor N. Pepe LOSC Lille
69' Gele kaart Troyes Gele kaart voor C. Traore Troyes
69' Wissel LOSC Lille Wissel E. Ponce voor Y. Benzia LOSC Lille
74' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt T. Mendes met assist van N. Pepe LOSC Lille 2-1
77' Wissel Troyes Wissel S. Grandsir voor S. Khaoui Troyes
83' Wissel Troyes Wissel C. Ben Saada voor S. Darbion Troyes
83' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor T. Mendes LOSC Lille
91' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor I. Amadou LOSC Lille
92' Penalty Troyes Penalty A. Niane Troyes 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Troyes
Opstellingen Lille - Troyes
De opstellingen van Lille en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.