Nabeschouwing Lorient - Arles (2-0) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Lorient het zaterdag 30 oktober 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Arles.

Via de Lorient - Arles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Arles (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lorient en Arles is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Lorient op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gameiro. Helaas voor Lorient werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Lorient dat via L. Kitambala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lorient - Arles
2
0
LIVE Lorient - Arles 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Arles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Arles Wissel E. Corrèze voor J. Aït-Ben-Idir Arles
54' Gele kaart Arles Gele kaart voor E. Corrèze Arles
55' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van A. Romao Lorient
61' Wissel Arles Wissel B. Psaume voor H. Bouazza Arles
69' Wissel Lorient Wissel F. Coquelin voor K. Monnet-Paquet Lorient
73' Wissel Arles Wissel J. Fanchone voor D. NDiaye Arles
77' Doelpunt Lorient Doelpunt L. Kitambala met assist van K. Gameiro Lorient
78' Gele kaart Lorient Gele kaart voor M. Amalfitano Lorient
86' Wissel Lorient Wissel A. Mvuemba voor K. Gameiro Lorient