Nabeschouwing Metz - Dijon (2-1) || Ligue 1 2016/2017

Woensdag 8 februari 2017 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Metz het woensdag 8 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Dijon (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Sébastien Desiage geëindigd in een 2-1 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Metz op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Sarr. Helaas voor Metz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut kreeg J. Lotiès van Dijon voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dijon de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. C. Diabaté dacht na 66 minuten te scoren voor Metz, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Dijon via C. Varrault, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sébastien Desiage niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Metz - Dijon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Lotiès Dijon
38' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor M. Abeid Dijon
43' Gele kaart Metz Gele kaart voor C. Philipps Metz
46' Doelpunt Metz Doelpunt I. Sarr met assist van C. Diabaté Metz
51' Wissel Dijon Wissel L. Diony voor M. Martin Dijon
60' Tweede gele kaart Dijon Tweede gele kaart voor J. Lotiès Dijon
62' Wissel Dijon Wissel Y. Abdelhamid voor R. Amalfitano Dijon
66' Penalty Metz Penalty C. Diabaté Metz
67' Gele kaart Dijon Gele kaart voor F. Balmont Dijon
73' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Marié Dijon
77' Wissel Metz Wissel O. NGuette voor I. Sarr Metz
78' Doelpunt Dijon Doelpunt C. Varrault met assist van Júlio Tavares Dijon
86' Wissel Metz Wissel M. Erdinç voor R. Cohade Metz
91' Wissel Metz Wissel J. Rivierez voor C. Doukouré Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Dijon
Opstellingen Metz - Dijon

Voorbeschouwing Metz - Dijon

Metz en Dijon treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Desiage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.