Nabeschouwing Metz - Guingamp (1-3) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Metz het zaterdag 5 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Guingamp (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Jerome Miguelgorry geëindigd in een 1-3 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Roux, waarmee Metz met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Briand in de 39e minuut zorgde er even later voor dat Guingamp weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 71e minuut zette L. Blas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Guingamp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Guingamp vergroot nadat M. Diallo de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Guingamp.

LIVE Metz - Guingamp 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Metz Doelpunt N. Roux met assist van R. Cohade Metz 1-0
39' Gele kaart Metz Gele kaart voor M. Bisevac Metz
39' Penalty Guingamp Penalty J. Briand Guingamp 1-1
41' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Phiri Guingamp
45' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor Y. Salibur Guingamp
54' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor A. Camara Guingamp
59' Wissel Metz Wissel I. Niane voor G. Hein Metz
70' Wissel Metz Wissel F. Mollet voor N. Roux Metz
71' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Blas met assist van P. Rebocho Guingamp 1-2
72' Wissel Guingamp Wissel M. Diallo voor M. Coco Guingamp
76' Wissel Metz Wissel H. M. Diallo voor F. Diagne Metz
84' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Diallo met assist van L. Blas Guingamp 1-3
88' Wissel Guingamp Wissel M. Thuram voor Y. Salibur Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Guingamp
Opstellingen Metz - Guingamp
De opstellingen van Metz en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Metz - Guingamp

Metz en Guingamp treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jerome Miguelgorry en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Guingamp in de Ligue 1 vond plaats op 20 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guingamp. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Guingamp favoriet. 2 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Metz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.