Nabeschouwing Metz - Lille (0-3) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 5 november 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Metz het zondag 5 november 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Lille (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Lille is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 46 minuten. N. Pepe maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LOSC Lille vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. LOSC Lille vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Bahlouli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was N. Pepe van LOSC Lille die de 0-3 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Lille dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Metz - Lille 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Metz Gele kaart voor R. Cohade Metz
35' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor F. Bahlouli LOSC Lille
37' Gele kaart Metz Gele kaart voor O. Nguette Metz
44' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Luiz Araujo LOSC Lille
46' Penalty LOSC Lille Penalty N. Pepe LOSC Lille 0-1
46' Wissel Metz Wissel N. Basin voor M. Bisevac Metz
46' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor Luiz Araujo LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel E. Ponce voor F. Ballo Toure LOSC Lille
57' Wissel Metz Wissel I. Niane voor Cafu Metz
67' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt F. Bahlouli LOSC Lille 0-2
71' Wissel LOSC Lille Wissel B. Soumare voor F. Bahlouli LOSC Lille
86' Gele kaart Metz Gele kaart voor I. Balliu Metz
87' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Pepe LOSC Lille 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Lille
Opstellingen Metz - Lille
De opstellingen van Metz en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Metz - Lille

Metz en Lille treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 6 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metz. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 4 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Metz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 2
Winst Lille 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 20e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 19e plaats.