Nabeschouwing Metz - Olympique Lyon (0-5) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 8 april 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Metz het zondag 8 april 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Olympique Lyon (0-5)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 0-5 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Olympique Lyonnais kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Marcelo. Olympique Lyonnais vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marcelo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Olympique Lyonnais, waarmee M. Depay zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Olympique Lyonnais geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van B. Traore. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Olympique Lyonnais. Deze werd gescoord door M. Diaz in de 86e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antony Gautier bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Olympique Lyon.

LIVE Metz - Olympique Lyon 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Marcelo met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-1
20' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Marcelo met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-2
32' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Mollet Metz
59' Gele kaart Metz Gele kaart voor M. Niakhate Metz
65' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van T. Ndombele Olympique Lyonnais 0-3
68' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Traore met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-4
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Diaz voor B. Traore Olympique Lyonnais
75' Wissel Metz Wissel J. Rivierez voor J. Palmieri Metz
78' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Gouiri voor H. Aouar Olympique Lyonnais
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel P. Cheikh voor T. Ndombele Olympique Lyonnais
82' Wissel Metz Wissel G. Poblete voor F. Mollet Metz
86' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Diaz met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Olympique Lyon
Opstellingen Metz - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Metz - Olympique Lyon

Metz en Olympique Lyon treffen elkaar in de 32e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 8 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Metz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 1
Winst Olympique Lyon 8
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 20e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 4e plaats.