Nabeschouwing Monaco - Guingamp (6-0) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 4 november 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Monaco het zaterdag 4 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Guingamp (6-0)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Guingamp is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Carrillo, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Traore op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee B. Keita zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Fabinho zette Monaco even later op 4-0 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. De 5-0 voor Monaco volgde even later in de 76e minuut nadat A. Traore namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Monaco speler G. Carrillo, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Monaco, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Monaco - Guingamp 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Carrillo met assist van A. Toure Monaco 1-0
27' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Traore met assist van A. Toure Monaco 2-0
34' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Deaux Guingamp
36' Doelpunt Monaco Doelpunt B. Keita met assist van Rony Lopes Monaco 3-0
46' Penalty Monaco Penalty Fabinho Monaco 4-0
46' Wissel Guingamp Wissel J. Briand voor M. Diallo Guingamp
46' Wissel Guingamp Wissel P. Rebocho voor F. Tabanou Guingamp
46' Wissel Monaco Wissel D. Benaglio voor D. Subasic Monaco
70' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Toure Monaco
76' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Traore met assist van A. Toure Monaco 5-0
77' Wissel Monaco Wissel R. Ghezzal voor Rony Lopes Monaco
78' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Carrillo met assist van R. Ghezzal Monaco 6-0
79' Wissel Guingamp Wissel L. Phiri voor M. Coco Guingamp
80' Wissel Monaco Wissel G. Boschilia voor B. Keita Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Guingamp
Opstellingen Monaco - Guingamp
De opstellingen van Monaco en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Guingamp

Monaco en Guingamp treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Guingamp in de Ligue 1 vond plaats op 25 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Guingamp slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 4
Winst Guingamp 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 2e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.