Nabeschouwing Monaco - Olympique Lyon (1-3) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Monaco het zondag 18 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Olympique Lyon (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-3 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ghezzal. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut moest B. Mendy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ruddy Buquet een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Monaco verder met een speler minder. M. Valbuena dacht na 65 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Monaco via T. Bakayoko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Olympique Lyonnais via A. Lacazette de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ruddy Buquet.

Kort daarna blies scheidsrechter Ruddy Buquet voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Monaco - Olympique Lyon 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibé Monaco
29' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt R. Ghezzal met assist van M. Valbuena Olympique Lyonnais
39' Rode kaart Monaco Rode kaart voor B. Mendy Monaco
42' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Yanga-Mbiwa Olympique Lyonnais
52' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Bernardo Silva Monaco
53' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Fabinho Monaco
56' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Glik Monaco
63' Wissel Monaco Wissel N. Dirar voor V. Germain Monaco
65' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Valbuena met assist van R. Ghezzal Olympique Lyonnais
70' Doelpunt Monaco Doelpunt T. Bakayoko met assist van T. Lemar Monaco
74' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Valbuena Olympique Lyonnais
77' Wissel Monaco Wissel K. Mbappe Lottin voor D. Sidibé Monaco
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel C. Jallet voor Rafael Olympique Lyonnais
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor R. Ghezzal Olympique Lyonnais
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Rybus voor N. Fekir Olympique Lyonnais
85' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor Fabinho Monaco
87' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt A. Lacazette Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Olympique Lyon
Opstellingen Monaco - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Monaco - Olympique Lyon

Monaco en Olympique Lyon treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 7 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 8 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Monaco. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.