Nabeschouwing Monaco - Strasbourg (3-0) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 16 september 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Monaco het zaterdag 16 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Strasbourg (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 3-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Rony Lopes, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Falcao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee Falcao zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Monaco dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Monaco - Strasbourg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Martin Strasbourg
44' Doelpunt Monaco Doelpunt Rony Lopes met assist van Falcao Monaco 1-0
46' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor P. Martinez Strasbourg
51' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van Jorge Monaco 2-0
59' Wissel Monaco Wissel B. Keita voor S. Jovetic Monaco
63' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor K. Mangane Strasbourg
67' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao Monaco 3-0
68' Wissel Strasbourg Wissel J. Grimm voor I. Sacko Strasbourg
72' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor Rony Lopes Monaco
73' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibe Monaco
74' Wissel Strasbourg Wissel A. Goncalves voor J. Martin Strasbourg
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jorge Monaco
85' Wissel Monaco Wissel S. Meite voor Falcao Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Strasbourg
Opstellingen Monaco - Strasbourg
De opstellingen van Monaco en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Strasbourg

Monaco en Strasbourg treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 5 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 3
Winst Strasbourg 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 2e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 18e plaats.