Nabeschouwing Monaco - Toulouse (3-2) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 4 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Monaco het vrijdag 4 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Toulouse (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Z. Machach, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. Monaco kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jemerson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette A. Delort zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Toulouse de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Falcao de 2-2 maakte voor Monaco. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Monaco dat in de 70e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Glik de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clement Turpin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Monaco.

LIVE Monaco - Toulouse 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Toulouse Doelpunt Z. Machach met assist van A. Delort Toulouse 0-1
25' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangare Toulouse
28' Doelpunt Monaco Doelpunt Jemerson met assist van J. Moutinho Monaco 1-1
30' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Z. Machach Toulouse
50' Gele kaart Monaco Gele kaart voor J. Moutinho Monaco
53' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Delort met assist van J. Durmaz Toulouse 1-2
54' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor Rony Lopes Monaco
55' Wissel Toulouse Wissel Somalia voor Z. Machach Toulouse
58' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van Jorge Monaco 2-2
64' Wissel Toulouse Wissel Y. Bodiger voor I. Sangare Toulouse
70' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Glik met assist van J. Moutinho Monaco 3-2
73' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor J. Durmaz Toulouse
75' Wissel Monaco Wissel A. Saint-Maximin voor K. Mbappe Monaco
81' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor F. Moubandje Toulouse
87' Wissel Monaco Wissel Y. Tielemans voor Falcao Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Toulouse
Opstellingen Monaco - Toulouse
De opstellingen van Monaco en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Toulouse

Monaco en Toulouse treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.