Nabeschouwing Montpellier - Arles (3-1) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 25 september 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Montpellier het zaterdag 25 september 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arles.

Via de Montpellier - Arles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Arles (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Arles is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Giroud. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Montpellier dat via O. Giroud dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut moest Montpellier verder met een man minder nadat X. Collin een rode kaart had gekregen. Het lukte Arles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 61e minuut scoorde Arles via Y. Kermorgant, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Montpellier via S. Camara de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Arles
3
1
LIVE Montpellier - Arles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Arles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Montpellier Doelpunt O. Giroud met assist van R. Pitau Montpellier
42' Wissel Arles Wissel Y. Kermorgant voor A. Charisteas Arles
45' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor C. Jeunechamp Montpellier
45' Gele kaart Arles Gele kaart voor B. Psaume Arles
48' Penalty Montpellier Penalty O. Giroud Y. Belhanda Montpellier
53' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Y. Belhanda Montpellier
54' Rode kaart Montpellier Rode kaart voor X. Collin Montpellier
55' Gele kaart Arles Gele kaart voor J. Fanchone Arles
57' Gele kaart Arles Gele kaart voor Y. Kermorgant Arles
61' Doelpunt Arles Doelpunt Y. Kermorgant met assist van F. Dja Djedjé Arles
64' Gele kaart Arles Gele kaart voor Álvaro Mejía Arles
65' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor O. Giroud Montpellier
69' Wissel Montpellier Wissel B. Stambouli voor H. Kabze Montpellier
69' Wissel Arles Wissel H. Bouazza voor B. Psaume Arles
79' Wissel Arles Wissel J. Aït-Ben-Idir voor A. Basinas Arles
82' Doelpunt Montpellier Doelpunt S. Camara met assist van B. Stambouli Montpellier
87' Gele kaart Arles Gele kaart voor H. Bouazza Arles
87' Wissel Montpellier Wissel J. Martin voor M. Estrada Montpellier