Nabeschouwing Montpellier - Dijon (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 17 maart 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Montpellier het zaterdag 17 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Dijon (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Montpellier en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door W. Said, waarmee Dijon met 0-1 de leiding nam. Montpellier kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Skhiri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette G. Sio zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Dijon nadat W. Said in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Montpellier - Dijon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Said Dijon
27' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Said met assist van N. Sliti Dijon 0-1
44' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Marie Dijon
56' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Lasne Montpellier
59' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Skhiri met assist van C. Ninga Montpellier 1-1
64' Wissel Montpellier Wissel I. Mbenza voor K. Dolly Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel J. Ikone voor P. Mendes Montpellier
66' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Sio met assist van J. Ikone Montpellier 2-1
69' Wissel Dijon Wissel Xeka voor J. Marie Dijon
69' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor R. Amalfitano Dijon
84' Wissel Montpellier Wissel D. Congre voor M. Poaty Montpellier
88' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Tavares Dijon
89' Gele kaart Dijon Gele kaart voor C. Yambere Dijon
91' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Said Dijon 2-2
93' Wissel Dijon Wissel O. Haddadi voor F. Chafik Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Dijon
Opstellingen Montpellier - Dijon

Voorbeschouwing Montpellier - Dijon

Montpellier en Dijon treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 26 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Montpellier als Dijon wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Montpellier 1
Winst Dijon 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 10e plaats.