Nabeschouwing Montpellier - Lorient (3-1) || Ligue 1 2010/2011

Woensdag 11 mei 2011 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Montpellier het woensdag 11 mei 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Montpellier - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Lorient (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Lorient is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Lorient op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Écuélé Manga. Helaas voor Lorient werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Montpellier dat via O. Giroud dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Estrada dacht na 52 minuten te scoren voor Montpellier, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Montpellier via J. Saihi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Lorient
3
1
LIVE Montpellier - Lorient 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Lorient Wissel L. Cappone voor F. Audard Lorient
22' Doelpunt Lorient Doelpunt B. Écuélé Manga Lorient
26' Doelpunt Montpellier Doelpunt O. Giroud Montpellier
33' Wissel Lorient Wissel G. Bourillon voor M. Baca Lorient
37' Gele kaart Lorient Gele kaart voor M. Amalfitano Lorient
38' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor G. Dernis Montpellier
52' Doelpunt Montpellier Doelpunt M. Estrada Montpellier
59' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Marveaux Montpellier
62' Wissel Lorient Wissel G. Sunu voor L. Kitambala Lorient
64' Doelpunt Montpellier Doelpunt J. Saihi Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel J. Saihi voor B. Koita Montpellier
70' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Écuélé Manga Lorient
76' Wissel Montpellier Wissel J. Utaka voor S. Camara Montpellier
82' Wissel Montpellier Wissel B. Stambouli voor G. Dernis Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Lorient
Opstellingen Montpellier - Lorient

Voorbeschouwing Montpellier - Lorient

Montpellier en Lorient treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 21 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lorient slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.