Nabeschouwing Montpellier - Saint-Étienne (0-1) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 27 april 2018 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Montpellier het vrijdag 27 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Saint-Étienne (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Hamouma, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. Montpellier kreeg via G. Sio in de 47e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Thomas Léonard de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Saint-Étienne.

LIVE Montpellier - Saint-Étienne 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van R. Cabella Saint-Étienne 0-1
40' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor S. Ruffier Saint-Étienne
47' Penalty gemist Montpellier Penalty gemist G. Sio Montpellier
55' Wissel Montpellier Wissel K. Dolly voor N. Cozza Montpellier
56' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Bamba voor R. Beric Saint-Étienne
71' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor N. Mukiele Montpellier
75' Wissel Saint-Étienne Wissel P. Ntep de Madiba voor R. Hamouma Saint-Étienne
75' Wissel Montpellier Wissel I. Mbenza voor C. Ninga Montpellier
90' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Diousse voor R. Cabella Saint-Étienne
92' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor P. Ntep de Madiba Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Saint-Étienne
Opstellingen Montpellier - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Montpellier - Saint-Étienne

Montpellier en Saint-Étienne treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 20 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 11 keer wist de ploeg van Montpellier te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Montpellier. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Montpellier 4
Winst Saint-Étienne 11
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 6e plaats.