Nabeschouwing Nantes - Toulouse (1-1) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Nantes het zaterdag 5 november 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Toulouse (1-1)

De Ligue 1 2016/2017 wedstrijd tussen Nantes en Toulouse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Braithwaite. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Nantes dat via M. Stępiński dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mikael Lesage.

Kort daarna blies scheidsrechter Mikael Lesage voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Nantes - Toulouse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Nantes Wissel A. Thomasson voor V. Rongier Nantes
35' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
36' Penalty Toulouse Penalty M. Braithwaite Toulouse
46' Wissel Nantes Wissel O. Vizcarrondo voor N. Thomsen Nantes
61' Gele kaart Nantes Gele kaart voor O. Vizcarrondo Nantes
65' Gele kaart Nantes Gele kaart voor G. Gillet Nantes
69' Wissel Toulouse Wissel P. Ninkov voor O. Toivonen Toulouse
73' Gele kaart Nantes Gele kaart voor K. Djidji Nantes
73' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Diop Toulouse
76' Wissel Nantes Wissel M. Stępiński voor Y. Bammou Nantes
80' Wissel Toulouse Wissel M. Cafaro voor J. Durmaz Toulouse
87' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor P. Ninkov Toulouse
91' Doelpunt Nantes Doelpunt M. Stępiński Nantes
93' Wissel Toulouse Wissel P. Sirieix voor O. Trejo Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Toulouse
Opstellingen Nantes - Toulouse

Voorbeschouwing Nantes - Toulouse

Nantes en Toulouse treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 6 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 4 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Nantes. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.