Nabeschouwing Nice - Caen (0-4) || Ligue 1 2010/2011

Zondag 1 mei 2011 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Nice het zondag 1 mei 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Caen.

Via de Nice - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Caen (0-4)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Caen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht Caen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Hamouma. Helaas voor Caen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Caen dat via Y. Mollo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 45e minuut kreeg R. Civelli van Nice voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Nice de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 89e minuut scoorde Caen via R. Hamouma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Caen via Y. El-Arabi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nice - Caen
LIVE Nice - Caen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Caen Gele kaart voor M. Niang Caen
34' Doelpunt Caen Doelpunt R. Hamouma met assist van Y. El-Arabi Caen
37' Gele kaart Nice Gele kaart voor R. Civelli Nice
47' Doelpunt Caen Doelpunt Y. Mollo Caen
45' Tweede gele kaart Nice Tweede gele kaart voor R. Civelli Nice
46' Wissel Nice Wissel D. Ljuboja voor H. Bamogo Nice
48' Gele kaart Caen Gele kaart voor N. Seube Caen
61' Wissel Caen Wissel D. Marcq voor Y. Mollo Caen
74' Wissel Nice Wissel D. Hellebuyck voor C. Ben Saada Nice
76' Gele kaart Nice Gele kaart voor N. Pejcinovic Nice
76' Wissel Nice Wissel L. Palun voor K. Coulibaly Nice
76' Wissel Caen Wissel K. Traoré voor M. Niang Caen
82' Wissel Caen Wissel T. Moulin voor B. Nivet Caen
89' Doelpunt Caen Doelpunt R. Hamouma met assist van K. Traoré Caen
91' Doelpunt Caen Doelpunt Y. El-Arabi met assist van R. Hamouma Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Caen
Opstellingen Nice - Caen

Voorbeschouwing Nice - Caen

Nice en Caen treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 11 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nice als Caen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.