Nabeschouwing Nice - Nantes (1-1) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 18 februari 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Nice het zondag 18 februari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Nantes (1-1)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Nice en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nice kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Dante. Een benutte penalty van E. Sala in de 27e minuut zorgde er even later voor dat Nantes weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Nice - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Nice Doelpunt Dante Nice 1-0
27' Penalty Nantes Penalty E. Sala Nantes 1-1
63' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Plea Nice
77' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Lees Melou Nice
77' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor M. Balotelli Nice
77' Wissel Nantes Wissel J. Kayembe voor J. Iloki Nantes
81' Wissel Nice Wissel W. Cyprien voor J. Seri Nice
95' Wissel Nice Wissel I. Sacko voor A. Saint-Maximin Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Nantes
Opstellingen Nice - Nantes

Voorbeschouwing Nice - Nantes

Nice en Nantes treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 10 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Nantes favoriet. 6 keer wist de ploeg van Nice te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Nice. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nice 3
Winst Nantes 6
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 9e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 6e plaats.