Nabeschouwing Nice - Troyes (1-2) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 11 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Nice het vrijdag 11 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Troyes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 1-2 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door A. Niane, waarmee Troyes met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Plea in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Nice weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 85e minuut zette S. Khaoui zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Troyes de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Olivier Thual, waardoor Troyes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nice - Troyes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Troyes Doelpunt A. Niane met assist van B. Nivet Troyes 0-1
60' Wissel Nice Wissel H. Mahou voor B. Srarfi Nice
62' Gele kaart Troyes Gele kaart voor O. Vizcarrondo Troyes
62' Gele kaart Troyes Gele kaart voor M. Samassa Troyes
62' Penalty Nice Penalty A. Plea Nice 1-1
63' Gele kaart Nice Gele kaart voor V. Koziello Nice
70' Wissel Troyes Wissel K. Azamoum voor B. Nivet Troyes
70' Wissel Nice Wissel C. Jallet voor M. Sarr Nice
77' Gele kaart Troyes Gele kaart voor C. Herelle Troyes
79' Wissel Troyes Wissel A. Confais voor F. Bellugou Troyes
84' Wissel Troyes Wissel S. Khaoui voor S. Grandsir Troyes
85' Doelpunt Troyes Doelpunt S. Khaoui met assist van A. Niane Troyes 1-2
88' Wissel Nice Wissel V. Marcel voor P. Lees Melou Nice
91' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Troyes
Opstellingen Nice - Troyes
De opstellingen van Nice en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.