Nabeschouwing Olympique Lyon - Metz (5-0) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Olympique Lyon het zondag 26 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Metz (5-0)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Metz is onder leiding van scheidsrechter Francois Letexier geëindigd in een 5-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Depay. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Olympique Lyonnais dat via M. Depay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Francois Letexier. Iván dacht na 74 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Olympique Lyonnais via A. Lacazette, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Olympique Lyonnais via M. Valbuena de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Francois Letexier.

Kort daarna blies scheidsrechter Francois Letexier voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

LIVE Olympique Lyon - Metz 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Metz Gele kaart voor T. Vion Metz
21' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Diagne Metz
41' Gele kaart Metz Gele kaart voor C. Doukouré Metz
43' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay Olympique Lyonnais
53' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay Olympique Lyonnais
62' Wissel Metz Wissel O. NGuette voor F. Diagne Metz
62' Wissel Metz Wissel K. Lejeune voor T. Vion Metz
72' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Diakhaby Olympique Lyonnais
74' Eigen doelpunt Olympique Lyonnais Eigen doelpunt Iván Olympique Lyonnais
76' Wissel Metz Wissel Y. Maziz voor F. Mollet Metz
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Ghezzal voor M. Cornet Olympique Lyonnais
78' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt A. Lacazette met assist van M. Depay Olympique Lyonnais
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Valbuena voor N. Fekir Olympique Lyonnais
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Sergi Darder voor L. Tousart Olympique Lyonnais
92' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Valbuena met assist van C. Tolisso Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Metz
Opstellingen Olympique Lyon - Metz

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Metz

Olympique Lyon en Metz treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francois Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 25 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Metz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.