Nabeschouwing PSG - Amiens SC (2-0) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 17:15 uur



In de Ligue 1 2017/2018 neemt PSG het zaterdag 5 augustus 2017 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Amiens SC (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door E. Cavani, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pastore op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PSG.

Wedstrijdstatistieken PSG - Amiens SC
Goals
2
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
92
67
Gevaarlijke aanvallen
58
23
Passes
730
339
Overtredingen
9
12
Buitenspel
3
0
Corners
8
3
Wissels
6
7
LIVE PSG - Amiens SC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van D. Alves Paris Saint Germain 1-0
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Kimpembe voor T. Silva Paris Saint Germain
57' Wissel Amiens SC Wissel C. Charrier voor A. Ndombele Amiens SC
67' Wissel Paris Saint Germain Wissel B. Matuidi voor T. Motta Paris Saint Germain
69' Wissel Amiens SC Wissel E. Bourgaud voor H. Manzala Amiens SC
69' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor G. Fofana Amiens SC
77' Wissel Amiens SC Wissel B. Labeau voor B. Kolta Amiens SC
80' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Pastore met assist van E. Cavani Paris Saint Germain 2-0
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Guedes voor E. Cavani Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Amiens SC
Opstellingen PSG - Amiens SC
De opstellingen van PSG en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Amiens SC

PSG en Amiens SC treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PSG en Amiens SC elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst PSG 0
Winst Amiens SC 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSG - Amiens SC Opstelling PSG Opstelling Amiens SC Live PSG - Amiens SC Live PSG - Amiens SC kijken PSG - Amiens SC kijken Live PSG - Amiens SC stream PSG - Amiens SC Fox Sports Nabeschouwing PSG - Amiens SC Uitslag PSG - Amiens SC Statistieken PSG - Amiens SC Ligue 1 2017/2018 PSG - Amiens SC wedden PSG - Amiens SC gokken PSG - Amiens SC Unibet