Nabeschouwing PSG - Caen (3-1) || Ligue 1 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 20:50 uur

PSG - Caen

In de Ligue 1 2017/2018 neemt PSG het woensdag 20 december 2017 om 20:50 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Caen (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Caen is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door E. Cavani, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mbappe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee Y. Berchiche zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

I. Santini zette Caen even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Karim Abed toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PSG.

LIVE PSG - Caen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Caen Gele kaart voor S. Peeters Caen
19' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Y. Berchiche Paris Saint Germain
21' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 1-0
36' Gele kaart Caen Gele kaart voor J. Delaplace Caen
57' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van G. Lo Celso Paris Saint Germain 2-0
65' Wissel Paris Saint Germain Wissel S. Nsoki voor Marquinhos Paris Saint Germain
71' Wissel Caen Wissel J. Nkololo voor J. Delaplace Caen
71' Wissel Caen Wissel V. Bessat voor S. Peeters Caen
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor T. Motta Paris Saint Germain
81' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Y. Berchiche met assist van Neymar Paris Saint Germain 3-0
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Nkunku voor T. Meunier Paris Saint Germain
89' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Silva Paris Saint Germain
90' Penalty Caen Penalty I. Santini Caen 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Caen
Opstellingen PSG - Caen

Voorbeschouwing PSG - Caen

PSG en Caen treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 20 mei 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Caen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSG 9
Winst Caen 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.